MULTIVIT MEGA C KOMPLEX

6 300 Ft

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

Napjainkban az eledelekből származó természetes vitaminok, antioxidánsok mennyisége igen kevés, így az állatok szervezete hiányt szenved a megfelelő sejtműködéshez szükséges vitaminokban. Ezt a hiányt pótolja Supreme Immunity Multivit Mega C komplex eledel kiegészítője.

A kutya és macska multivitaminok között óriási különbségek vannak, az okból eredően, hogy milyen forrásból származnak a hatóanyagaik. Ez a vitamin készítmény kizárólag természetes forrásból származó vitaminok az A, a D, K, E, és a B vitamin csoport és a C vitaminok tiszta forrása. Ezek átalakulás nélkül képesek felszívódni és a sejtek közvetlenül, nagy hatásfokkal tudják felhasználni működésük során.

A termékben lévő természetes növényi kivonatok e mellett nyomelemeknek és antioxidánsoknak, a Szelén és az E és C vitaminnak is gazdag tárházát biztosítják.

 

vásárlás

Kategória:

Leírás

multivitamin szöveg

vásárlás

MULTIVIT MEGA C KOMPLEX termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Szabó Zsófia

    Meg vagyunk elégedve a termékkel. Két hete adjuk menhelyről örökbefogadott keverék 4 hónapos kölyökkutyánknak
    az Enzimes Probiotikummal együtt. Már nem vakarózik, a szőre is szebb és fényesebb lett. Az étvágya is jobb lett és elmúlt a remegése is ami naponta akár többször is előfordult.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hozzászólás / Kérdés